Halide Edip Adıvar Anaokulu
Kooperatif Mahallesi Vali Mehmet Süer Caddesi Anadolu Öğretmen Lisesi Yanı SİİRT/MERKEZ

VİZYON

Mutlu,kendine,güvenen,başarılı,sağlıklı,paylaşmayı bilen,sorun çözebilen,karar verebilen,öğrenmeyi bilen,hoşgörü,yardımlaşma,dayanışma duyguları gelişmiş çocuklar yetirtirmek ve tüm mesleki gücümüzü çocuklarla birlikte çocuklar için kullanmak.

MİSYON

Ruh ve beden sağlığı yerinde özgüveni tam bireyler yetiştirmek.Aile içi iletişimi arttırarak çocuğun gelişimine katkıda bulunmak.Okul aile işbirliğini sağlıyarak aileyi çocuk yetiştirme konusunda bilgilendirmek.Kendine güvenen,yaratıcı,özgüvenleri gelişmiş,sevgi,saygı ilkeleri doğrultusunda öğrenci yetiştiren en iyi şekilde hazırlanan ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

Öğretim Şekli :ikili

ikili

07:30 12:30 12:30 17:30

Okulumuz il merkezindedir.